Over mij

Ik ga voor een gezond leven en laat mij inspireren door mijn eigen leven en lijf. Dat maakt me menselijk en enorm mild. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is kan zijn om goede keuzes te maken. Ik was het spoor lang bijster. Een drukke baan als jurist en een groot gezin waren goede excuses om mijn jaarlijkse voornemens door te schuiven naar een onbekende toekomst. Door gezondheidsproblemen werd ik gedwongen om het roer om te gooien en een andere koers te gaan varen. Wat is dat een moeilijke weg! Leefstijl is het resultaat van een heel leven en veranderen is stress. Juist toen ik gezondheidsproblemen kreeg, zat ik niet te wachten op meer stress. En toch was dat noodzakelijk. Waar mijn pad eindigt? Geen idee! Maar als je wilt meelopen en wilt delen in mijn kennis en ervaring, dan ben je welkom.

Contact


 

Marjolein Kuipers
Hoefijzersteeg 9
2611 NP Delft

 

Pin It on Pinterest

Share This