Over mij

Ik ga voor een gezond leven en laat mij inspireren door mijn eigen leven en lijf. Dat maakt me menselijk en mild. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is om gezonde keuzes te maken. Ik was het spoor lang bijster als het gaat om goede voeding. Een drukke baan en een groot gezin maakten het koken tot een dagelijkse opgaaf. Dat maakte mij wel praktisch en logistiek geniaal, maar leidde niet perse tot een verantwoorde levensstijl. Door gezondheidsproblemen werd ik gedwongen om te luisteren naar mijn lijf en het roer om te gooien. De combinatie van volwaardige voeding, bewegen en stilstaan bij de resultaten leidde tot het inzicht dat voeding zoveel meer is dan vulling. Het is mijn krachtbron. Die krachtbron kun je wat mij betreft niet bereiken vanuit een aangereikt dagmenu en een vastgesteld aantal calorieën, maar door te voelen en te experimenteren op basis van kennis die ik je aanreik. Het voordeel hiervan is ook dat je kritisch kunt kijken naar nieuwe hypes en voedingsgoeroes.

Adviseren is een vak dat ik als geen ander versta. In het verleden heb ik gewerkt als advocaat, procesvertegenwoordiger en stafjurist en ben getraind om een heldere blik te hebben op problemen. Achter elke vraag ligt vaak een andere vraag. Dan is de eerste stap om de gestelde vraag te onderzoeken. Waar is iemand echt mee geholpen? Ik zet je op het juiste pad naar je eigen antwoord. Samen mogelijkheden onderzoeken om te komen tot het beste resultaat: leven vanuit je eigen kracht.

Ik ben naast gediplomeerd gewichtsconsulent ook ook gediplomeerd natuurvoedingsadviseur. In mijn visie neemt natuurvoeding een centrale rol in. Ik geef in mijn adviezen en workshops voorkeur aan verse, pure, eerlijke en biologische producten. Mijn gedrevenheid om de beste weg naar het eindresultaat te vinden en mijn passie om je te verleiden met heerlijke gerechten naar een volwaardige voeding- en leefpatroon, maken mij uniek. Wat mij kenmerkt is humor, de liefde voor eten en mijn missie om de wereld, te beginnen in Delft en omstreken, een stukje bewuster en gezonder te maken.

Contact


 

De Zaak van Gewicht
Marjolein Kuipers

Hoefijzersteeg 9
2611 NP Delft

 

Pin It on Pinterest

Share This